Om LUP Technologies

Företaget grundades 2013 av Jakob och Eric utifrån ett innovationsprojekt på KTH i Stockholm. Idag är LUP Technologies AB ett professionellt team med kompletterande kompetenser.

Vi har huvudkontor i Stockholm men verkar över hela Europa. Våra kunder finns framförallt inom industrin och vi har stor erfarenhet av att arbeta på olika typer av platser med varierande förutsättningar.

Vår vision är att skapa en ny informationsstandard för hur lastbilar kör. Vår ambition är att varje dag hjälpa företag att på ett enkelt sätt lösa sina konkreta problem med lastbilstransporter. Vi blir nöjda när vi hjälpt er till bättre säkerhet, effektivitet och kvalitet.

Kontakt

Adress
Box 6133, 102 33 Stockholm
Telefon
+46 8 - 970 970
E-post
info@luptechnologies.com
Organisationsnummer
556880-4677

Press

För press-kit och andra press-relaterade frågor, vänliga skicka e-post till:
E-post
press@luptechnologies.com

Samarbeten och utmärkelser

Vår Story

Vi grundade LUP Technologies AB för att höja säkerheten och produktiviteten för lastbilstransporter. Idén bakom LUPNUMBER® kommer från Jakobs tid som lastbilschaufför. Han såg då uppenbara problem som kunde lösas med ganska enkla metoder. Utgångspunkten för LUPNUMBER© är att höja säkerheten på industrins anläggningar genom bättre rutiner och information. Vi måste alla arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Självklart ska då hela värdekedjan, inklusive lastbilschauffören, delta aktivt för att höja säkerheten och produktiviteten. Ingen ska behöva skadas allvarligt på jobbet och genom att fokusera på denna fråga kan vi även uppnå en smartare anläggningslogistik!

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta oss!